EN AQUESTA OCASIÓ HAN ESTAT SET ELS ALUMNES QUE HAN POGUT APROFITAR-SE D’UNA NOVA EDICIÓ DEL TALLER PRÀCTIC D’ENERGIA A bord, IMPARTIT EN LA FNOB AQUEST CAP DE SETMANA. AMB ELS CONEIXEMENTS ADQUIRITS, ELS ALUMNES SERAN CAPAÇOS DE DUR A TERME EL MANTENIMENT BÀSIC A bord, DIAGNOSTICAR AVARIES I FINS I TOT FER-SE CÀRREC D’ALGUNES DE LES REPARACIONS.

En un entorn amb tanta humitat com la que es dona en una embarcació, els sistemes elèctrics estan sotmesos a moltes agressions externes. A més, cada dia són més els elements que, sigui en relació amb el confort o a la seguretat, depenen de l’energia elèctrica de la nostra embarcació. Aquest Taller Pràctic, té per objecte facilitar la labor de manteniment, diagnòstic, prevenció i petites reparacions que garanteixin el seu bon funcionament.

Una vegada més, Toni Cases ha estat el formador d’aquest Taller Pràctic. Toni aporta una gran experiència docent i sòlids coneixements tècnics, la qual cosa transmet seguretat als alumnes. En les enquestes de satisfacció dels nostres exalumnes, la seva valoració és altament positiva.

 

No et perdis els nostres pròxims Tallers Pràctics!

 

Informa’t en les nostres xarxes socials, enviant un correu a eno@fnob.org o trucant al T. 678768368

 

TALLERS PROGRAMATS

Meteorologia aplicada a la navegació. (Bàsic i avançat)
Cordatge
Meteorologia Mediterrani
Fibra i pintura a bord
Energia a bord
Motors dièsel
Meteorologia a bord del IMOCA Escola FNOB
Navegació Astronòmica a bord
Sistemes a bord
Meteorologia Nowcasting (predicció a molt curt termini)
I molts més en preparació…

 

Més notícies sobre activitat FNOB

LA NOVA FNOB TAMBÉ TINDRÀ NOU NOM

LA NOVA FNOB TAMBÉ TINDRÀ NOU NOM

Els renovats objectius de la FNOB són molt ambiciosos i requereixen de grans canvis en la Fundació. Afegim a la nostra tripulació nous Patrons. En l'horitzó, noves competicions. El nostre rumb, cap a nous èxits. La nova Fundació arribarà més lluny, més alt i amb més...

Els esmorzars Itinerants recalen de nou en la FNOB

Els esmorzars Itinerants recalen de nou en la FNOB

EMMA COBOS, DIRECTORA D'INNOVACIÓ & BUSINESS INNOVATION DEL PORT DE BARCELONA, ENS HA OFERT AVUI UNA INTERESSANT XERRADA EN què ENS HA PRESENTAT EL PLA D'INNOVACIÓ 2021 – 2024 DEL PORT DE BARCELONA. En aquesta ocasió el grup de “Desdejunis Itinerants” ha ocupat la...

X