I

Sobre la FNOB

Qui som

La Fundació Navegació Oceànica Barcelona (FNOB) és una entitat constituïda en 2005 amb l’objecte fundacional de promoure l’esport de navegació oceànica a vela.

La creació de la FNOB va ser el resultat de la idea desenvolupada i realitzada per una plataforma constituïda per l’Ajuntament de Barcelona, Fira de Barcelona, l’Autoritat Portuària de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona, que són l’actuals patrons de la Fundació.

La finalitat ulterior de tota l’activitat de la FNOB radica a convertir la ciutat de Barcelona en un referent internacional de la vela d’alta competició, tant des del punt de vista esportiu, com l’educatiu, l’empresarial i el científic .

superació

respecte

treball en equip

Valor

Estratègia

Solidaritat

Coneixement

Espais i serveis

Al cor del Port de Barcelona

A la FNOB compartim els nostres espais, i oferim serveis per a fer del seu esdeveniment corporatiu un esdeveniment memorable.

La FNOB es troba dins d’un entorn excepcional, situada en ple Moll de Llevant del Port de Barcelona, al final del Passeig Joan de Borbó, continuació de l’emblemàtic barri mariner de la Barceloneta.

Una zona d’activitat emergent amb la construcció d’una nova marina amb instal·lacions d’última generació. Ara com ara, reducte privilegiat de la ciutat de Barcelona per la seva proximitat a la platja i accés a mar oberta.

L’àrea de FNOB SERVICES, centralitza el conjunt d’activitats lúdic/formatives creades al voltant de l’esport de la vela oceànica i els seus valors en forma de producte.

Al seu torn serveix de plataforma de promoció de la FNOB, la BARCELONA WORLD RACE, l’esport de la vela oceànica i la ciutat de BARCELONA.

La FNOB vol donar a conèixer les seves activitats atraient visitants i empreses, posant a la seva disposició:

    • Espais per a esdeveniments corporatius i serveis
    • Productes exclusius i singulars vinculats a esport
    • Programes educatius, divulgació i ciència

Espais disponibles

ESPAI DE LA VELA OCEÀNICA · Planta baixa

La sala que alberga l’exposició de la vela oceànica, disposa de 110 m². Una exposició oberta al públic que compta amb recursos multimèdia i interactius d’última generació com un videowall i dues quilles originals d’IMOCA’60 que poden ser utilitzats com a bancs.

Es centra en diferents àrees de la regata de volta al món Barcelona World Race: la Regata, el Planeta Mar, els Vaixells, la Història i el Factor Humà. El fil conductor és el compromís amb el medi ambient. L’exposició recrea els processos de construcció sostenibles, el reciclatge i la determinació de treballar per un mar net i el compromís amb el medi ambient.

La planta baixa de l’edifici té accés al seu propi moll adjacent de 300 m² amb unes vistes singulars del port i la ciutat.

SALA BARCELONA WORLD RACE · 1a Planta

Aquesta sala diàfana de 170  m², amb llum natural, és ideal per realitzar actes corporatius: reunions, conferències, sessions de treball, activitats team building, convencions i altres esdeveniments.

És  un   espai  versàtil que es  pot   adequar  a diferents formats, en funció de les necessitats.

SALA MEDITERRANI · 1a Planta

Sala de 25 m² ubicada en la primera planta. Llum natural i vistes a Montjuïc i al Port de Barcelona.

Espai ideal per reunions, entrevistes, presentacions o formacions.

MOLL FNOB

300 m² de moll amb accés directe des de l’edifici i orientat a la zona interior del Port de Barcelona amb vistes al World Trade Center, Montjuïc i la zona industrial de la ciutat. El Moll permet accedir a l’edifici per mar.

És un espai perfecte per a realitzar des d’un coffee break, fins a un sopar a l’aire lliure, podent-se habilitar amb carpes i altres estructures efímeres, adequant l’espai en forma de terrassa o simplement com a zona d’embarcament i desembarcament, amb una capacitat fins a 150 persones.

SERVEIS PER A l’ESDEVENIMENT

CÀTERING

La FNOB col·labora, sense exclusiva, amb proveïdors de servei d’àpats de renom que ofereixen un servei d’excel·lent qualitat amb la finalitat de facilitar l’organització del seu esdeveniment.

 

ÀREA OFFICE SERVEI CATERING

L’edifici compta amb un espai logístic per a preparar els serveis de servei d’àpats.

 

SERVEIS AUDIOVISUALS

Tots els espais disposen d’equip multimèdia estàndard i la possibilitat d’ampliar els serveis audiovisuals, tècnic de so, micròfons addicionals o altres materials.

Marques que han organitzat el seu esdeveniment en *FNOB

Actualitat sobre la Vela Oceànica

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Segueix-nos

X