AQUEST CAP DE SETMANA S’HA DUT A TERME A LA FNOB UN NOU TALLER PRÀCTIC DE MANTENIMENT DE MOTORS DIÈSEL. ELS 13 ALUMNES ADMESOS HAN SEGUIT LES INDICACIONS DEL FORMADOR, TONI CASES I PRACTICAR ELS CONEIXEMENTS ADQUIRITS EN LES NOSTRES INSTAL·LACIONS.

Amb una inscripció per sobre de la prevista, hem celebrat aquest cap de setmana una nova edició del Taller de Manteniment de Motors Dièsel. Els alumnes han pogut seguir les indicacions de Toni Cases, el formador habitual en els Tallers de la FNOB. Toni és un expert navegant amb més de 20 anys dedicats a la docència nàutica que ha dirigit equips tècnics de classe IMOCA a la Barcelona World Race i a la Vendée Globe i és Yacht Surveyor per la Universitat de Falmouth. Com en les edicions anteriors, els assistents s’han mostrat satisfets per la formació rebuda que, els permetrà a partir d’ara, dur a terme les labors de manteniment de les seves embarcacions per si mateixos.

En la FNOB seguim amb aquesta labor formativa, proposant diversos Tallers Pràctics de Formació en diverses àrees. Aquesta mateixa setmana, es durà a terme la primera edició del Taller de Meteorologia aplicada a la navegació, Nivell Iniciació:

https://fnob.org/noticias/taller-de-meteorologia-aplicada-a-la-navegacion-nivel-basico

Tenim previstos nous tallers per als pròxims mesos, com el d’Energia a bord, Cordatge, Meteorologia, etc. En la nostra web i en xarxes socials, podràs informar-te de les dates i característiques de les noves propostes de formació de la FNOB.

Més notícies sobre activitat FNOB

LA NOVA FNOB TAMBÉ TINDRÀ NOU NOM

LA NOVA FNOB TAMBÉ TINDRÀ NOU NOM

Els renovats objectius de la FNOB són molt ambiciosos i requereixen de grans canvis en la Fundació. Afegim a la nostra tripulació nous Patrons. En l'horitzó, noves competicions. El nostre rumb, cap a nous èxits. La nova Fundació arribarà més lluny, més alt i amb més...

Els esmorzars Itinerants recalen de nou en la FNOB

Els esmorzars Itinerants recalen de nou en la FNOB

EMMA COBOS, DIRECTORA D'INNOVACIÓ & BUSINESS INNOVATION DEL PORT DE BARCELONA, ENS HA OFERT AVUI UNA INTERESSANT XERRADA EN què ENS HA PRESENTAT EL PLA D'INNOVACIÓ 2021 – 2024 DEL PORT DE BARCELONA. En aquesta ocasió el grup de “Desdejunis Itinerants” ha ocupat la...

X