NOU TALLER PRÀCTIC DE GESTIÓ L’ENERGIA A BORD A LA FNOB, EL CAP DE SETMANA DEL 19 I 20 DE MARÇ. EL NOSTRE FORMADOR TONI CASES, ESTARÀ DE NOU AL CAPDAVANT D’AQUEST TALLER PRÀCTIC QUE PROPORCIONA Als ALUMNES LA FORMACIÓ NECESSÀRIA PER A GESTIONAR EFICAÇMENT L’ENERGIA A BORD, IMPRESCINDIBLE PER A GARANTIR LA SEGURETAT I EL CONFORT EN LA NAVEGACIÓ D’ESBARJO D’AVUI DIA.

Les embarcacions d’esbarjo són cada dia més dependents de l’energia. Les necessitats que requereixen els equips elèctrics i electrònics abordo fan necessària una gestió eficaç que garanteixi el seu correcte funcionament. Sovint, no és només el confort qui depèn d’aquesta gestió, també la seguretat pot veure’s compromesa si es produeix una fallada d’energia.

L’objectiu d’aquest Taller Pràctic és entendre el funcionament dels principals elements del sistema elèctric del vaixell, ser capaços de dur a terme un manteniment bàsic preventiu, diagnosticar i fins i tot reparar, avaries, sent conscient que l’electricitat a bord pot arribar a ser perillosa.

 

Durada del Taller Pràctic: 12 hores

Dates: 19 i 20 de març

Horari: dissabte de 09 h a 14 h i de 15 h a 18 h

diumenge de 09 h a 13 h

Inscripcions: enviar un correu a eno@fnob.org amb les dades personals (nom, telèfon i correu) o cridar al T 678768368.

Més notícies sobre activitat FNOB

LA NOVA FNOB TAMBÉ TINDRÀ NOU NOM

LA NOVA FNOB TAMBÉ TINDRÀ NOU NOM

Els renovats objectius de la FNOB són molt ambiciosos i requereixen de grans canvis en la Fundació. Afegim a la nostra tripulació nous Patrons. En l'horitzó, noves competicions. El nostre rumb, cap a nous èxits. La nova Fundació arribarà més lluny, més alt i amb més...

Els esmorzars Itinerants recalen de nou en la FNOB

Els esmorzars Itinerants recalen de nou en la FNOB

EMMA COBOS, DIRECTORA D'INNOVACIÓ & BUSINESS INNOVATION DEL PORT DE BARCELONA, ENS HA OFERT AVUI UNA INTERESSANT XERRADA EN què ENS HA PRESENTAT EL PLA D'INNOVACIÓ 2021 – 2024 DEL PORT DE BARCELONA. En aquesta ocasió el grup de “Desdejunis Itinerants” ha ocupat la...

X