LA FNOB ORGANITZA UNA NOVA EDICIÓ DEL TALLER PRÀCTIC DE CORDATGE EL CAP DE SETMANA DEL 4 I 5 DE JUNY. BERNAT UBÍA, QUE VA FORMAR PART DE L’EQUIP DE TERRA DE DÍDAC COSTA EN L’ÚLTIMA VENDÉE GLOBE, IMPARTEIX DE NOU AQUEST TALLER EN què POSARÀ A l’abast DELS ASSISTENTS TOT EL SEU CONEIXEMENT AL VOLTANT DELS CAPS I LA SEVA MANIPULACIÓ.

El taller et permetrà reconèixer els materials, aprendre els nusos bàsics menys comuns i la seva explicació pràctica, així com saber fer una bona “gaza” en diferents tipus de caps i aprendràs a cosir, reparar i a fer ús de les eines, que t’ajudaran a minimitzar i solucionar els problemes que sorgeixen en la mar.

No t’ho perdis que hi ha poques places!

 

Lloc: Fundació Navegació Oceànica de Barcelona i Base Oceànica

Durada del curs: 8 hores

Dates: Cap de setmana del 4 i 5 de juny de 2022

Horari: Dissabte de 10.00 a 14.00 i Domingo de 10.00 a 14.00 h.

Preu: 230 €: 125 € (Inclou dossier d’aprenentatge) + 105 € Kit d’aprenentatge.

 

En el taller es lliurarà als assistents el kit valorat en 105€ per a poder fer les pràctiques i que complementarà a les eines bàsiques al vaixell. (Inclou un “rempujo” dret, kit d’agulles, punxó inox, agulla buida, fil falcacegat, Dynalight i caps de polièsters)

Inscripcions: enviar un correu a eno@janod5.sg-host.comamb les dades personals (nom, telèfon i correu) o cridar al T 678768368.

 

Més notícies sobre activitat FNOB

LA NOVA FNOB TAMBÉ TINDRÀ NOU NOM

LA NOVA FNOB TAMBÉ TINDRÀ NOU NOM

Els renovats objectius de la FNOB són molt ambiciosos i requereixen de grans canvis en la Fundació. Afegim a la nostra tripulació nous Patrons. En l'horitzó, noves competicions. El nostre rumb, cap a nous èxits. La nova Fundació arribarà més lluny, més alt i amb més...

Els esmorzars Itinerants recalen de nou en la FNOB

Els esmorzars Itinerants recalen de nou en la FNOB

EMMA COBOS, DIRECTORA D'INNOVACIÓ & BUSINESS INNOVATION DEL PORT DE BARCELONA, ENS HA OFERT AVUI UNA INTERESSANT XERRADA EN què ENS HA PRESENTAT EL PLA D'INNOVACIÓ 2021 – 2024 DEL PORT DE BARCELONA. En aquesta ocasió el grup de “Desdejunis Itinerants” ha ocupat la...

X