La Base FNOB

Aspira a ser el punt de referència de les principals classes de vela de competició al Mediterrani.

La flota FNOB

A la nostra Base, allotgem, impulsem i facilitem la preparació de projectes d’alta competició per a futurs navegants a vela.

Després de més de 5 anys en actiu, s’han impulsat (i portat als oceans) a més de 60 navegants amb els seus vaixells.

Gràcies a l’activitat de la Base, s’ha contribuït a fer possible projectes de vela de competició de navegants del nostre país.

imgmetodolog.png

Made in
Barcelona

Des de la Base FNOB impulsem projectes d’innovació relacionats amb la vela de competició, actuant com a punt de trobada de la indústria i l’esport.

Partint de la recerca de noves necessitats que l’activitat de competició genera, involucrarem al teixit industrial de Barcelona, els navegants, els professionals i centres de formació, i desenvoluparem noves tecnologies/materials.

Programa
Industrial

Facilitem un espai I+D+i basat a promoure i potenciar la gestió del talent, la capacitat d’emprenedoria i la generació de projectes d’I+D+i entorn del sector nàutic amb especial èmfasi en la vela de competició

Promovent la construcció de vaixells de vela de competició
Impulsant un programa industrial relacionat amb l'economia blava sostenible
Oferint un servei de valor a escoles nàutiques de tot el territori

Tot el que has de saber
sobre La Base FNOB

Qui pot formar part de la Base FNOB?
Quins són els requisits que ha de reunir el teu projecte?

Prepara’t i navega

El projecte

La Base Mini FNOB és fruit del conveni entre la Base Mini Barcelona i la FNOB, per a crear el centre més important d’entrenament, tecnificació, formació, organització de regates i manteniment d’embarcacions de la *Classe Mini 6.50 al Mediterrani.

L’objectiu

El propòsit de la Base Mini Barcelona és formar i oferir suport a navegants oceànics perquè puguin competir en regates d’altura en solitari o a dos.

La Base Mini Barcelona dona resposta a les diferents necessitats dels regatistes, tant en el pla esportiu com de gestió dels seus projectes.

Orientem i col·laborem amb els ministes a fi de proporcionar-los serveis logístics o bé de formació, mitjançant cursos, conferències o entrenaments en l’aigua, a més de preparar i entrenar regatistes oceànics que desitgin participar en la MiniTransat.

Base Mini Barcelona els orienta i acompanya en el seu projecte tant des del punt de vista formatiu, com a logístic.

 

La FNOB ha establert un conveni amb la Base Mini Barcelona per a integrar la seva activitat en l’estructura de la Fundació. Un projecte comú que ajudarà a consolidar Barcelona com el referent internacional de vela de competició que ja comença a ser, i en aquest cas, de la Classe Mini 6,50.

El seu objectiu de divulgar l’esport de la vela i facilitar la seva pràctica als ciutadans, a més de promocionar els valors de l’esport i de la vela, enfortint les bases de la navegació oceànica.

Skippers de la Base Mini Barcelona
a la sortida de la Minitransat 2021

Base Mini FNOB proporciona un més d’un 12% dels participants de la Minitranstat en 2021. Després de França (el país amfitrió), Barcelona constitueix el “país” amb un major nombre de participants de la recent edició.

La seva opinió ens defineix

RUMB ALS OCEANS

Des de la Base FNOB s’han projectat i impulsat centenars de projectes
esportius de navegació oceànica i d’altura.

Actualitat sobre
la Base FNOB

Segueix-nos

X