AMB L’OBJECTIU D’OFERIR MÉS OPCIONS Als AFICIONATS A la NAVEGACIÓ D’ALTURA, HEM PROPOSAT UN NOU TALLER DE METEOROLOGIA APLICADA A la NAVEGACIÓ, AQUESTA VEGADA DE NIVELL INICIACIÓ, ORIENTAT A ALUMNES SENSE CONEIXEMENTS PREVIS. DIJOUS PASSAT, 13 ALUMNES HAN SEGUIT LES EXPLICACIONS DE GABI PÉREZ A LES INSTAL·LACIONS DE LA FNOB.

Un nou curs de Meteorologia aplicada a la Navegació s’ha estrenat aquesta setmana a la FNOB. Orientat a aficionats sense coneixements previs, aquesta proposta de nivell Iniciació ha tingut un bon acolliment, amb un total de 13 alumnes que han seguit el Taller en la FNOB durant les 3, 5 hores de durada, que s’ha allargat alguna cosa més en el torn de preguntes.

Aquests són els pròxims Tallers Pràctics programats per a març en la FNOB, en els quals encara hi ha places disponibles:

  • Taller de Meteorologia i Routage al Mediterrani:

De dos dies: 17 i 24 de març de 18.30 a 21.30 h

  • Taller d’energia a bord:

De dos dies, cap de setmana: 19 i 20 de març

Més notícies sobre activitat FNOB

LA NOVA FNOB TAMBÉ TINDRÀ NOU NOM

LA NOVA FNOB TAMBÉ TINDRÀ NOU NOM

Els renovats objectius de la FNOB són molt ambiciosos i requereixen de grans canvis en la Fundació. Afegim a la nostra tripulació nous Patrons. En l'horitzó, noves competicions. El nostre rumb, cap a nous èxits. La nova Fundació arribarà més lluny, més alt i amb més...

Els esmorzars Itinerants recalen de nou en la FNOB

Els esmorzars Itinerants recalen de nou en la FNOB

EMMA COBOS, DIRECTORA D'INNOVACIÓ & BUSINESS INNOVATION DEL PORT DE BARCELONA, ENS HA OFERT AVUI UNA INTERESSANT XERRADA EN què ENS HA PRESENTAT EL PLA D'INNOVACIÓ 2021 – 2024 DEL PORT DE BARCELONA. En aquesta ocasió el grup de “Desdejunis Itinerants” ha ocupat la...

X